Kari Mørk vidare “Langs veiæne”
Av | Publisert i Kvitveis Forlag
May
04

 

Kari Mørk kjem i desse dagar med ei ny bok med oppvekstminne frå ein barndom i Spydeberg. Fjorårets Jentungen fekk ein ivrig lesarkrets – også utanfor heimfylket. Oppfølgaren heiter ”Langs veiæne” og byr på fleire historier frå ei tid som kanskje ikkje er så lenge sidan, men som likevel kjennest veldig forskjellig frå vår. Boka er illustrert med stemningsfulle svart-kvitt-foto.
Også i ”Langs veiæne” skriv Kari Mørk på Spydeberg-dialekt, og den jordnære Østfold-tonen gir liv til detaljane i kvardagslivet.

Du kan bla litt i boka her: http://www.blurb.com/books/5213896-langs-veine

Gå til fliken “Bokhandel” for å kjøpe boka på nett. Ho kostar kr. 198,- + porto.

Laurdag 10. mai kl. 12.00 skal Kari presentere ”Langs veiæne” under eit arrangement på Fernanda bokkafé på Aslakstrøm gård i Aremark. Alle som har lyst til å sjå det indre av Østfold på sitt vakraste i mai, er så klart velkommen til å vere med på det! Gratis adgang.

Klikk her og finn Facebook-sida til arrangementet:

Kari Mørk og “Langs veiæne” på Aslakstrøm gård