Den nye årboka til Østfold Mållag kan tingast frå Kvitveis
Av | Publisert i Kvitveis Forlag
Nov
29

 

Sidan 2005 har Østfold Mållag gitt ut årboka Aust i Vika før jul. I boka for 2013 kan ein lese om dialektfesten “Prekæs”, om arbeidet til språkgranskaren Ingeborg Hoff, om kva som skjedde da ein elevgjeng med veldig kort butid i Noreg sette opp “Folk og Røvere i Kardemomme by” og mykje anna. Til sist i boka blir det presentert nokre glimt frå livet til Fredrikstad Mållag, som er 20 år i år. Boka kostar kr. 149,- . Bestill lettast med e-post til kvitveis@kvitveis.no.

Du kan bla litt i boka her: http://www.blurb.com/books/4886073-aust-i-vika-2013

Tysdag 3. desember kl.18.00 lanserer Østfold Mållag boka  i Café Joker på Litteraturhuset i Fredrikstad. Fleire av forfattarane vil vere til stades og lese frå boka, og det blir opna opp for debatt og samrøre om emna ho tar opp. Arrangøren går for hyggeleg og jovial stemning.