Fin omtale for Kari i Farsunds Avis
Av | Publisert i Kvitveis Forlag
May
28

Kari Mørk – som har gitt ut boka Jentungen på forlaget vårt i vår – har i dag fått fin omtale i Farsunds Avis. Avstanden Spydeberg-Farsund kan verke lang, men forklaringa på dette oppslaget er at Kari har budd i Lyngdal i 30 år. Kanskje det er avstanden som gjer at ho skriftleg har tatt så godt vare på østfolddialekta si?

I intervjuet fortel ho at Spydeberg nå har blitt eit pressområde der det tar 40 minutt å komme til Oslo. Da forsvinn det lokale målføret lett.  “Jeg har skrevet denne boken for å ha det gøy og glede andre,” blir Kari sitert på i intervjuet.

Klikk her og les intervjuet med Kari Mørk

Bestill boka per epost til kvitveis@kvitveis.no

Prisen er 198,- per stk. Faktura følger med, portoen betaler vi.