Magne Aasbrenn med ny bok ute: “250 slengerær”
Av | Publisert i Kvitveis Forlag
Mar
27
portrettstort

Magne litt letta etter å ha gjort unna det “offisielle” pressemøtet med Fredriksstad Blad.

Etter 11 år med skriving og nesten eit halvt år med samling og tekst-ordning er Magne nå ute med den nye boka 250 slengerær – språklige skråblikk 2004 – 2014.  Boka inneheld dei aller fleste språkspaltene han har skrive for Fredriksstad Blad sidan 2004. Slengærane er humoristiske skråblikk på språk og dialekt i Fredrikstad og Østfold. Dei kan nytast ein og ein, dei kan brukast i skulesamanheng, og det er mykje å humre av.

Boka kan du kjøpe i nettbokhandelen vår eller bestille per e-post til kvitveis@kvitveis.no. Boka er i pocketformat og har 371 sider. Prisen er 229,- kroner, og vi reknar oss kr. 49,- til dekking av porto dersom du ikkje bur slik til at leveringa kan skje “manuelt til postkassa di”. Vi legg ved faktura.

250 slengerær – språklige skråblikk 2004 – 2014 er også til sals i bokhandelen i Fredrikstad eller som e-bok til ca 100 kroner her: 25o slengerær for Amazon Kindle

6. mars: Journalist Svein Kristiansen i FB har intervjua “Mr. Dialekt” og avbilda han på Stortorvet. Sjå intervjuet her!

 27. mars: Intervju om boka og Østfold-dialekt-quiz på Framtida.no.